Πολιτική Απορρήτου

  • Home
  • Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, λαμβάνουμε σοβαρά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την διασφάλιση της απορρήτου των πληροφοριών που μας παρέχετε. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας.

Συλλογή Πληροφοριών Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες σχετικές με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Χρήση Πληροφοριών Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς συναφείς με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Αυτό περιλαμβάνει την ανακοίνωση ειδήσεων, εκδηλώσεων, και ενημερώσεων σχετικά με τις δραστηριότητες του τμήματος.

Προστασία Δεδομένων Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους από απώλεια, κατάχρηση, ή παρανομη πρόσβαση.

Κοινοποίηση Πληροφοριών Δεν κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους χωρίς την ρητή συγκατάθεσή σας, εκτός αν υπάρχει νομική υποχρέωση να το πράξουμε.

Αλλαγές στην Πολιτική Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Οι αλλαγές αυτές θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα, και σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για ενημερώσεις.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση gramecon@uoi.gr.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών με τις πληροφορίες σας. Η απορρήτου σας είναι προτεραιότητά μας.

Τελευταία ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2023